Szívességbank

A szívességbank program egy olyan koncepció kidolgozását jelenti, ahol a szívesség adása és elfogadása szerepel a középpontban. A szívességet helyi szinten sokféleképpen lehet adni és ez a rendszer képes a szolgáltatások nyújtására.

[us_testimonial author=”” company=””]Az iskolába járó diákok szülei ruha-, cipő- és játékadományokkal szerették volna támogatni együttműködő partnerünk a NAS, a Nő a Partnerség által támogatott lyukói hátrányos helyzetű gyerekeket. Az adományok összegyűjtésében segített intézményünk.
Köszönjük az adományokat a támogatott családok nevében.
[/us_testimonial]
[us_testimonial author=”” company=””]Együttműködő partnerünk, a Bárczay Alapítvány, kért fel minket a szüreti mulatságán néptáncos felvonulásra és bemutatóra. Kérésüket szívesen teljesítettük.[/us_testimonial]
[us_testimonial author=”” company=””]Karácsony közeledtével újabb gyűjtést szerveztünk, ami megint nagyon jól sikerült, hiszen az ünnepek előtt megint tudtuk támogatni a szegényebb családokat. Cserébe adventi műsorainkra szeretettel vártuk az adományozó szülőket. [/us_testimonial]
[us_testimonial author=”” company=””]Újabb ruhagyűjtési akciónk a Szívességcsere alkalmából került megrendezésre, aminek keretében az intézmény családjai használt ruhákat és játékokat gyűjtöttek. Cserébe intézményünk tartalmas programokat szervezett a tanulóknak és a szülőknek 2018. március 28-a délutánjára.
A gyermekeknek népi játszóházat rendeztünk, ahol az egész alsó tagozat jól és hasznosan szórakozott. Majd az érdeklődő szülőknek előadtuk a húsvéti passiót.
Az összegyűjtött ruhákat együttműködő partnerünk a NAS, a Nő a partnerség szállította el rászoruló családoknak.
[/us_testimonial]
[us_testimonial author=”” company=””]Szívességcsere alkalmából az intézmény családjai használt ruhákat és játékokat gyűjtöttek. Cserébe intézményünk tartalmas programokat szervezett a tanulóknak és a szülőknek a decemberi ünnepkörben 21-e délutánjára. Reggel a 3. osztály adventi műsorával kezdtünk, aztán a zeneiskola növendékei adtak koncertet.
Az összegyűjtött ruhákat együttműködő partnerünk a Máltai Szeretetszolgálat szállította el rászoruló családoknak.
[/us_testimonial]
Megszakítás